Retourneren

Retourneren

Ruilen

Wil je jouw product ruilen voor een andere maat of een ander artikel? Natuurlijk, dat is geen probleem! Vul dan het onderaan de pagina staande retourformulier in. Indien u een artikel om wilt ruilen , hoeft u niet nogmaals de verzendkosten te betalen, deze worden door ons betaald, zodra de nieuwe bestelling op de post gaat.   

Retourneren                                                                                                                                                                               

Retourneren kan binnen 14 dagen. Uw bestelling dient dan binnen 14 dagen bij ons retour te zijn, de retourperiode gaat in op de dag dat u de bestelling heeft ontvangen. Na afloop van dit termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product. Retouren worden door ons gecontroleerd of deze schoon en netjes terugkomen, is dit niet het geval dan kunnen we de bestelling helaas niet retour nemen, of zullen wij de schade kosten in rekening kunnen nemen. 

Indien u gebruik maakt van het retour sturen van uw product, komen de kosten van terugzending voor uw eigen rekening, bij omruilen zullen we de verzendkosten om het nieuwe pakketje te verzenden wel vergoeden, of u kunt ook een tegoed bon krijgen hierop staat dan wel het bedrag inclusief verzending vermeld. 

Uitzonderingen retourneren                                                                                                                                                        

– Het product dient onbeschadigd, niet gewassen of anderszins duidelijk bewerkt of gebruikt te zijn(een product passen mag natuurlijk altijd, maar geen duidelijk gedragen product retour sturen) 

– Het artikel dient voorzien te zijn van de originele kaartjes (De originele verpakking mee sturen)

– Bewaar een artikel ook niet in een rokerige ruimte of in een keuken. (Artikelen met een vreemde geur kunnen wij helaas niet retour nemen)                                                           

– Uitgesloten van retournering: Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering isverbroken, of producten die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn (gepersonaliseerde/op maat gemaakte artikelen) 

* Zwemkleding nemen we niet retour ivm. de hygiëne. 

* Afgeprijsde, SALE kleding nemen we niet retour

De retourneer procedure is als volgt:

1. Vul het onderaan de pagina staande, retourformulier in en stuur dit met uw bestelling mee die u wilt retourneren. Wanneer u niet meer in het bezit bent van de originele pakbon of het retourformulier niet kunt downloaden/uitprinten (omdat u bijv. Niet in het bezit bent van een printer), voeg dan een notitie bij uw retour met daarin uw gegevens,bankrekeningnummer, ordernummer en reden van retourneren en vermeld erin voor welke retouroptie u gaat (ps. de retourvoorwaarden staan hier ook vermeld) Let erop dat echt uw gegevens bij het verstuurde pakketje zitten, zonder deze gegevens is het namelijk niet te achterhalen welke klant, welke bestelling heeft teruggestuurd.

Het pakket kunt u gefrankeerd afgeven bij een PostNL punt. Bewaar uw verzendbewijs dat u ontvangt van de PostNL medewerker (De track&trace code, zodat zowel u als wij een bewijs hebben van het geretourneerde pakketje)

2. Het terugsturen van het artikel door de klant dient op eigen kosten te gebeuren, bij omruilen zullen wij de verzendkosten wel vergoeden. Verzend uw retour voldoende gefrankeerd. Dit moet in de originele verpakking/inpakdoos , tape de originele doos niet dicht maar doe er een zak omheen. Alle retouren worden gecontroleerd of deze schoon en niet gedragen zijn. De kosten voor het retourneren van een brievenbuspakketje zijn €4,50 (Een brievenbuspakje is maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot en 2 kg zwaar. ) En voor een standaard pakketje €7,25 (Ps. als u via postnl verzend en het verzendlabel zelf online aanmaakt en uitprint scheelt dit €0,50) 

3. U bent zelf aansprakelijk voor de aankomst van uw retour, wij raden daarom aan om het pakketje altijd gefrankeerd te verzenden, zodat zowel u als wij een bewijs hebben van verzending en aankomst bij ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor een geretourneerde bestelling die niet is aangekomen omdat deze ongefrankeerd is. 

4. Na ontvangst van uw retour krijgt u van ons uw aankoopbedrag terug, binnen 14 dagen na aanvraag van uw retour. (indien , vallend onder de voorwaarden ) een tegoedbon of mag u een ander artikel uitzoeken. Afhankelijk van de retourneeroptie die u kiest!

Download hier het retourformulier en print hem uit: 

 

Let op! Verzend altijd uw gegevens mee met het retourneren van een pakketje, zonder deze gegevens kunnen wij helaas niet achterhalen van wie het pakje retour komt en deze geretourneerde bestelling niet verwerken. 

Ps. We zijn absoluut niet moeilijk met retourneren, zolang het pakje gewoon in nette staat en ongedragen is, maar Krijgen wij een bestelling retour (zonder contact met ons) die niet valt onder de voorwaarden dan zijn wij helaas genoodzaakt om het pakje terug te sturen naar u en de kosten hiervoor in rekening te brengen (dit geldt voor gepersonaliseerde artikelen etc.) Excuses hiervoor, maar er is in het verleden veel misbruik van gemaakt, waardoor wij extreem hoge onkosten hebben gemaakt.

 
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.