Over Musthave fashion and luxury

Over ons 

musthave fashion and Luxury

  1. Ben jij op zoek naar de leukste mode musthaves, dan ben je als fashionista bij ons aan het juiste adres! We gaan iedere week opzoek naar nieuwe artikelen , zodat je wekelijks de leukste trends kunt shoppen. Wij kopen in bij vele groothandels en ook kopen we in bij de grootste mode steden, zoals Parijs, Ibiza en Italië. Wij richtten ons voornamelijk op dameskleding, schoenen, sieraden & accessoires , maar ook kun je bij ons terecht voor woondecoratie & accessoires , en een kleinere collectie Kinder & Babykleding. we bieden diverse we bekende merken aan, zoals de Sieradencollectie van Biba en Sweet7 en heerlijk zittende jeans broeken van het merk Queen Of Hearts. Al onze kleding en accessoires worden aangeboden voor leuke, betaalbare prijzen! 
Visie
De visie van Musthave fashion and luxury is om mooie kleding neer te zetten voor krachtige , inspirerende , hippe vrouwen die er altijd op en top vrouwelijk uit willen zien, en moeders kunnen terwijl ze een leuk outfit voorzichzelf aan het shoppen zijn, ook een leuk outfit voor hun kind(eren) vinden. Terwijl je iets leuks voor je garderobe zoekt, kun je bij ons ook terecht voor leuke woondecoratie om jouw huisje ook wat op te frissen en gezelliger te maken! Niet alleen om er zelf netjes uit te zien maar ook jouw “home sweet home”
Verzendkosten
Elke bestelling boven de €75 verzenden wij kosteloos naar het gewenste afleveradres.  Onder de €75 betaald u ook maar €5,95 verzendkosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.