Veelgestelde vragen & bereikbaarheid

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u direct een antwoord op de meestgestelde vragen.

Wat is de levertijd van een artikel?” 

Heeft u alleen artikelen besteld die op voorraad zijn (dus geen pre order artikelen) dan is de levertijd gemiddeld 1 tot 4 werkdagen. Als de bestelling voor 17:30 uur is geplaatsd , proberen wij deze meestal dezelfde dag nog te kunnen verzenden.

” Hoeveel bedragen de verzendkosten?” 

Bij een bestelling onder de €75 betaald u €5,95 aan verzendkosten, we hanteren een vast , zo laag mogelijk bedrag aan verzendkosten zodat shoppen leuk blijft. Boven de €75 besteld? Dan zijn de verzendkosten kosteloos voor u en zullen wij deze vergoeden.

” Hoe weet ik of mijn bestelling goed is door gekomen?”

Is het bedrag van de bestelling van uw rekening afgeschreven? Dan wordt de status van de bestelling automatisch aangepast naar “Betaling aanvaard” , hier ontvangt u een bevestigingsmail over direct na het plaatsen van de bestelling , ps. Het kan wel eens voorkomen dat deze mail bij uw ongewenste/spam berichten belandt. Bij een bankoverschrijving kan het 1 tot 3 dagen duren voordat u deze bevestiginsmail ontvangt, zodra wij de bankoverschrijving ontvangen hebben wordt de status aangepast naar “Betaling aanvaard” en ontvangt u de bevestiging’s mail. 

” Komen uitverkochte producten nog binnen? “

Soms kunnen wij artikelen die uitverkocht zijn op de site nog voor u nabestellen, neem hiervoor contact met ons op, met de vraag of dat kan voor uw gewenste product.

” Ik wil graag zwemkleding bestellen, hoe vallen de maten? 

Maat xs = cup A

maat S = cup A/B

maat M= B/C

maat L = cup C/D

maat XL = cup D/E

maat XXL= Cup E,F, kleine G

” Is het mogelijk om van zwemkleding losse maten te bestellen? Dus van het broekje en het topje 2 verschillende maten?”

Ja, dat is mogelijk. Dit kan door een opmerking bij de bestelling te plaatsen (nadat u een account heeft aangemaakt en gaat afrekenen) dat u de bikini in 2 verschillende maten wilt, de maten kunt u bij de opmerking vermelden. 

” Hoe vallen de kledingmaten van dameskleding?”

Maat XS= maat 34,36 

maat S = maat 36/38

maat M = maat 38/40

maat L = maat 40/42

maat XL= maat 42/44

maat XXL= maat 44/46

maat 3XL = maat 46/48

Onesize is meestal te dragen met maat S t/m XL, is dit afwijkend dan staat het vermeld bij de omschrijving van de bestelling.

”Ik ben op het moment van bezorging niet thuis , wat nu? “  

Heb je je eigen adres gekozen en ben je niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem! Wij verzenden de pakketjes als brievenbuspakketje, wanneer dit past. Past het niet door de brievenbus Dan probeert de bezorger je pakket af te geven bij de buren (alleen met toestemming van de afzender). Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuiscode’ bij je achter. Met deze code kun je een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als je niets doet, komt PostNL op de volgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer bij je langs. Meer informatie vind je hier: PostNL informatie

”Wanneer zijn jullie bereikbaar?” 

We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Tijdens deze tijden nemen we zo snel mogelijk contact met u op , indien u ons een mailtje of etc. heeft gestuurd. Duurt de reactie wat langer? Geen zorgen, dan hebben wij het druk en proberen we alles zo snel mogelijk in behandeling te nemen. 

“ Heeft u een klacht?” 

Neem dan contact met ons op via de mail We zullen samen tot een passende oplossing komen!

” Kan ik op rekening kopen en achteraf betalen?”

Helaas is dat momenteel (nog) niet mogelijk , misschien dat we hier in de toekomst wel naar gaan uitbreiden.

” Leveren jullie ook producten uit in buitenland”

Ja, wij leveren ook naar België en Duitsland, woon jij in een ander land binnen de EU? En wil je jouw bestelling daarna verzonden hebben, neem dan even contact met ons op. 

Hebben jullie mijn retour al ontvangen? 

Je kunt zelf checken of wij je pakketje retour hebben ontvangen via de track en trace code die je ontvangt bij het versturen van het pakketje. We sturen zelf geen bevestiging bij het ontvangen van je retour. Wij verwerken je retour zo snel mogelijk.

”Ik heb een bestelling retour gestuurd maar nog niets gehoord, wat nu? 

Wij storten het bedrag zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 14 dagen terug, heeft u na 14 dagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, wellicht is er iets mis gegaan . 

” Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, is de bestelling wel goed  geplaatsd? “

We krijgen de laatste tijd vaak meldingen binnen dat bevestigings mails niet aankomen , de oorzaak krijgen we niet achterhaald , maar zodra je betaald hebt , het geld van je rekening is afgeschreven en je te zien krijgt dat de bestelling is gelukt , kun je er van uit gaan dat deze goed is ontvangen ? Ontvang je liever nog een factuur van de bestelling ? Stuur ons dan even een mailtje naar info@musthavefashionandluxury.nl dan zullen we deze handmatig naar u verzenden !

Contact

U kunt ons op de volgende manieren bereiken, wij zullen Proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden:

Online chat functie : via de online chatfunctie op de webshop, indien wij online zijn kunt u binnen enkele minuten een antwoord verwachten.

Het contact formulier : Rechts, bovenin de webshop kunt u contact met ons opnemen 

e-mail : info@musthavefashionandluxury.nl

facebook messenger (hierop duurt een reactie wel wat langer 1-5 werkdagen )

We nemen zo snel mogelijk contact met u op, zodra u ons op welke manier dan ook probeert te bereiken. Houdt er rekening mee dat berichten die gestuurd zijn na vrijdag 18:00 uur , vanaf maandag na het weekend in behandeling worden genomen, S’weekends zijn wij gesloten en helaas dus niet bereikbaar. Bestellingen kunnen s’weekends gewoon geplaatsd worden en worden na het weekend (s’maandags) meteen verzonden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.